AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti" kampanyası kapsamında AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile il ve ilçe kadın kolları üyeleri deprem bölgesine desteklerine devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, yardım malzemelerinden oluşan bir tırı önceki gün dualarla Adıyaman'a uğurladı. Kendileride Adıyaman'a hareket eden Rabia Bay Keser ve beraberindekiler tırı orada karşıladı. Malzemelerin indirilmesi ve ulaştırılması konusunda çalışmalar yapan Keser ve beraberindekiler ailelere de ziyaretler gerçekleştirdi. 


AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, yaptığı açıklamada, "6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, tüm Türkiye’yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremleri yaşadık. Yaşanan depremler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber oldu. Hem deprem bölgesinde, hem de Samsun'da misafir ettiğimiz vatandaşlarımızın daima yanlarındayız.  Ziyaretler gerçekleştiriyor, desteklerimizi ortaya koyuyoruz. Deprem bölgesinde yaraları sarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadırkent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. 22 Şubat'ta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti" kampanyası kapsamında Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 
hazırladığımız kolileri ulaştırmak için bugün de Adıyaman'dayız. Kardeşlerimiz ile bir aradayız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devletimiz ilk andan itibaren tüm gücüyle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Bizlerde Adıyaman'da milletimizin yanında, onlarla el ele, omuz omuzayız. İlk günden bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız" dedi. 

Rabia Bay Keser, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim