İyi Parti Samsun Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Avk. Yunus GÜN yaptığı açıklamada; Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı, canlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Ülkemizin geçmiş olduğu bu zor günlerde içimiz buruk ancak daha İYİ, daha yaşanabilir bir Türkiye için elimizi değil,gövdemizi ve başımızı taşın altına koyma gereğini hissettim.

Yüce milletimizin ve devletimizin muhasır medeniyetlerin en üst seviyesinde yer alması amacıyla ve ülkemizin geleceğinin inşasına dair yaşadığım heyecanın dışa vurumu olarak büyük bir inanç ve azimle çıktığım bu yolda vatanını milletini canı gönülden seven İYİ’ lerle birlikte bu gün Ankara’da Genel Merkezimizde İyi Parti Samsun Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundum.

Devletimize ve milletimize hizmet yolunda çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun.

Yolumuz uzun, yolumuz çetin ANCAK; Kurtulan değil, Kurtaran şehir Samsunumuz için, ülkemiz için Çok çalışacağız, yılmayacağız,yorulmayacağız…

Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız!

Editör: TE Bilisim