Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçedeki Pazar yerlerini ziyaret ederek esnaflarının ve vatandaşların istek, şikâyet ve tavsiyelerini dinlemeye devam ediyor.
Her fırsatta ilçedeki esnaflar ile bir arada olmayı sürdüren Başkan Kılıç’ın, düzenleme çalışmalarının ardından bambaşka bir görünüme ve hizmet kalitesine kavuşan Pazar yerine yönelik ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Murat Cevahir kendisine eşlik etti. 

“Harekette birlik olmazsa, fikirde birlik faydasızdır”

Her tezgâhı tek tek dolaşarak pazar esnafı ve vatandaşlarla hasbıhal eden Başkan Kılıç, “Esnafımız Bafra’mızın nabzı. Onların görüşleri değerlendirmeleri, eleştirileri ve tavsiyeleri bizler için çok kıymetli. Bizler de bu kıymetten istifade edebilmek için sık sık kendileriyle bir araya gelme gayretindeyiz.

Bizler istek ve ihtiyaçlara çözüm bulmak ve Bafra’ya değer hizmetler üretmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Gücümüzün ve çalışma azmimizin altında yatan en büyük neden hemşehrilerimizle bir arada olma duygusudur. Bu duygu doğrultusunda evimiz olan Bafra’mızı yaşanılır bir yer kılmak için her alanda faaliyet gösteriyoruz. Harekette birlik olmazsa, fikirde birlik faydasızdır. İşte bu yüzden gönül bağımızın olduğu, şehrimizin kalkınmasına destek olan tüm esnaf ve vatandaşlarımızla biriz, birlikteyiz ve yanlarındayız.” şeklinde konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Pazar yeri ziyaretinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Lise Caddesi üzerinde devam eden kilit parke taşı ve kaldırım çalışmalarını da yerinde inceleyerek çevre esnaf ve vatandaşlarla karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Editör: TE Bilisim