Bafra Belediye başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkan adayı Zihni Şahin çarpıcı açıklamalar yaptı.  Başkan Şahin şunları söyledi:

Mütevazı davranıp beş yılda 33 proje ve hizmeti hayata geçirdiğimizi, Baframıza ve insanlarımıza kazandırdığımızı söyledik.  Aslında sayı bundan çok daha fazladır.  Çünkü çok sayıda çocuk oyun parkı kurduk ve mevcut olanların ise tamamını yeniledik. Biz bunu sadece bir adet hizmet olarak saydık. Başkası 15-20 sayardı. Sayısız sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlik yaptık ve destekledik bunu da bir ya da iki adet olarak saydık. Sayısız sosyal belediyecilik hizmeti yaptık bunu da bir ya da iki hizmet diye saydık. Başkası olsa 41 aracın her birini bir hizmet olarak gösterirdi. Biz 41 adet iş makinesi ve araç aldık. Bunu sadece bir adet hizmet olarak saydık. Bu örnekleri çoğaltabiliriz.  Yalanlarla halkımızın faydalandığı kullandığı ve gördüğü hizmetleri yok saymaya çalışmak çıkar yol değildir.  Benim siyaset anlayışımda yalan değil, hizmet vardır.

YALAN KONUŞMAKTAN HİZMETE VAKİT BULUNMAZ

Siyaseti yalana dayalı yapanlar ve yalan konuşmaya kapılıp gidenler hizmet etmeyi düşünecek vakit bulamazlar. Akılları yalanlarında takılır kalır. Siyasette seviyeyi bozanlar, gerilim yolunu tercih edenler, toplumu ayrıştıranlar, partizanlık yapanlar Baframıza ve insanımıza zarar verir. Seçimler gelir geçer. Seçim her şey değildir. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Birbirimizin yüzüne bakacak, iyi ve kötü günlerimizde beraber olacağız. Yüce ALLAH’TAN Baframız için, insanlarımız ve şahsımız için hayırlı olanı istemek gerekir. Ben yüce ALLAH’TAN bunu diliyorum.

BİZİM DERDİMİZ BAFRA VE İNSANLARIMIZA HİZMET ETMEKTİR

Yalan, küfür, hakaret, seviyesizlik, çirkin siyaset, kutuplaştırma ve partizanlık benim anlayışımda yoktur. Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz. Hepimizin ortak derdi Baframıza hizmet etmek ve İnsanlarımızın mutluluğu, huzuru, birlik ve beraberliği olmalıdır. Baframıza ve insanımıza yapılan hizmetlerden rahatsız olmamalı. Daha fazlasını yapmak için siyaset yapmalıdır. Bize 5 yılda 33 proje ve hizmet yapmak ve katkı sağlamak nasip oldu. Şimdi önümüzde ki beş yıl için de 41 projeyi hayata geçirelim diyoruz. Bizim anlayışımız budur. Anlayışımız yalana dayalı değil, Baframıza ve insanlarımıza hizmete dayalıdır.’’dedi.

Haber Muhabir : Lütfi Kabaoğlu

 

 

Editör: TE Bilisim