Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığını 47 yıldır aralıksız sürdüren Metin Genççakır, Kurban Bayramı münasebeti ile kutlama mesajı yayınladı.

Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baş­ka­nı Metin Genç­ça­kır üye­le­ri­nin ve Tüm hemşerilerinin Kurban Bayramını kut­la­ya­rak bir­lik ve be­ra­ber­lik me­sa­jı verdi. Metin Genç­ça­kır açık­la­ma­sın­da şu ifa­de­le­re yer verdi.

“Yıl­lar­dır Bafra es­na­fı için mü­ca­de­le ver­dik. Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi  yö­ne­ti­mi ola­rak bu za­ma­na kadar hep bir­lik­te ha­re­ket ettik bun­dan son­ra­da et­me­ye devam ede­ce­ğiz. Bu bir­lik­te­lik de Bafra es­na­fı­na hiz­met ola­rak yan­sı­dı. Ay­rı­ca alın teri ile ça­lı­şan ve va­tan­daş­la­rı­mı­za hiz­met eden tüm es­naf­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum. Tüm üye ve Baf­ra­lı kar­deş­le­ri­mi­zin Kurban Bay­ra­mı­nın mü­ba­rek ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum.

“Bay­ram­lar, in­san­la­rın bir­bi­riy­le kay­naş­tı­ğı, bir­lik, pay­laş­ma ve hoş­gö­rü­nün güzel ör­nek­le­ri­nin ser­gi­len­di­ği özel gün­ler­dir. Kur­ban Bay­ra­mı, mil­let­çe sahip ol­du­ğu­muz dost­luk, kar­deş­lik, sos­yal da­ya­nış­ma ve yar­dım­laş­ma gibi ulvi duy­gu­la­rın ye­ni­den can­lan­dı­ğı, hal­kı­mı­zı bir­bi­ri­ne bağ­la­yan müs­tes­na bir bay­ram­dır. Bay­ram­la­rın ge­tir­di­ği barış, huzur ve kar­deş­lik or­ta­mı­nın de­ğe­ri­ni iyi bil­me­li­yiz. Özel­lik­le bay­ram gün­le­rin­de, bu­gün­le­rin ka­zan­dır­dı­ğı alış­kan­lık­la tüm ha­ya­tı­mız­da iyiye ve gü­ze­le yö­nel­me­li, in­san­la­ra hoş­gö­rüy­le yak­laş­ma­lı­yız. Biz­le­ri bir arada tutan de­ğer­le­ri­mi­ze sahip çık­ma­lı, bir­lik ve be­ra­ber­li­ği­mi­zi ko­ru­ma­lı­yız. Bu ve­si­ley­le, tüm hem­şe­ri­le­ri­min ve İslam dün­ya­sı­nın Kurban Bay­ra­mı­nı kut­lu­yor, bay­ra­mın ül­ke­mi­ze, dün­ya­mı­za ve tüm in­san­lı­ğa barış, kar­deş­lik ve huzur ge­tir­me­si­ni di­li­yo­rum” dedi.

 

Editör: TE Bilisim