Bafra görme engelliler derneği, üyelerine Bafra halk eğitim merkezi aracılığıyla 9 Ağustos 2021’de yönetici asistanlığı kursu açmıştı. Bafra Hasan Çakın ilçe halk kütüphanesi görme engelliler bölümünde düzenlenen kurs sona erdi. Yönetici asistanlığı kursunda başarılı olan 11 kursiyere belgeleri, kurs hocası Özlem Beslen tarafından verildi.

Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer Ergül kurs hakkında kısaca bilgiler verdi: “344 saatlik yönetici asistanlığı kursuna kayıt yaptıran 13 kursiyerden başarılı olan 11 kursiyer, sertifika almaya hak kazandı. Biliyorsunuz bizler dernek olarak Bafra halk eğitim merkezi müdürlüğü iş birliğinde birçok kurslar açtık ve bundan sonra da açmaya devam edeceğiz inşallah.” Dedi.

Kendisinin de kursiyer olduğunu söyleyen başkan Ömer Ergül sözlerine şöyle devam etti: “Ben de bir kursiyer olarak bugün burada değerli ve siz çok kıymetli üyelerimizle birlikte şükürler olsun belgelerimize kavuştuk. Gerçekten bugün büyük bir heyecan ve mutluluğu yaşıyoruz.

İnşallah siz kıymetli üyelerimiz almış olduğunuz bu belgelerle EKPSS sınavından sonra bilgisayar ve ofis ortamında çalışabileceğinizi tasdiklemiş olacaksınız. Derneğimiz bundan sonra kurslar açmaya ve siz değerli üyelerimize hizmet etmeye devam edecektir. Sizler var olduğunuz sürece bizler varız. Sözlerime son verirken bu anlamda Bafra halk eğitim merkezi müdürlüğümüze,  Bafra Hasan Çakın ilçe halk kütüphanemize, Özlem hocamıza siz kıymetli kursiyerlerimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

 Başarılı bir kurs dönemi geçirdiklerini ifade eden kurs hocası Özlem Beslen de şunları söyledi: “Yaklaşık üç buçuk ay süren kursumuz hayırlısıyla sona erdi. Kurs süresince inanın hiçbir zaman unutamayacağımız çok güzel anlarımız ve anılarımız oldu. Gerçekten çok başarılı bir kurs dönemi geçirdik. EE! Başarının anahtarı azim ve kararlılık olunca arkadaşlarımız bu belgeyi hak ettiler. Aldıkları bu belge sayesinde birçok iş kapısının açılacağını düşünüyorum. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar  diliyorum. Ben de katkı veren herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. Bafra görme engelliler derneğinde gerçekleşen yönetici asistanlığı belge dağıtım törenine başkan Ömer Ergül, kurs hocası Özlem Beslen ve kursiyerler katıldı.

Editör: TE Bilisim