Projenin amacı doğrultusunda buluşmanın üçüncü gününde yarım asırlık ağaçların bulunduğu bir bölgeye yeni selvi ağaçları tüm öğrencilerin katkılarıyla dikildi. Proje kapsamında Türkiye(İngilizce öğretmeni Nuray GÜMÜŞ koordinatörlüğünde), Bulgaristan(İngilizce öğretmeni Veneta YANEVA koordinatörlüğünde), Yunanistan( bilgisayar öğretmeni Sypros MELLIOS koordinatörlüğünde), Polonya( İngilizce öğretmeni Paulina Smolarek PIECHOWIAK koordinatörlüğünde) bölgelerin yerel tarihini anlatan e- albüm oluşturuldu ve öğrencilerin ortak çalışmalarıyla sözlük hazırlandı. Ayrıca öğrencilerin geri dönüşüm malzemelerinden ürettikleri giysiler okul sahnesinde defileyle sergilendi. Varna ve Tarnovo şehirleri gezildi.

Projeyi yöneten idareci ve öğretmenler, Bulgariatan’da çok güzel misafir edildiklerini, projenin amacına uygun çalışmalar yaparak öğrencilerin etkileşim ve gelişim sağladıklarını belirterek Bulgaristan ekibine teşekkür ettiler.

Geziye okul müdürü Muhittin SÜLEYMANOĞLU, müdür yardımcısı Tugay KÖKKÜLÜNK, İngilizce öğretmeni Nuray GÜMÜŞ, Türkçe öğretmeni Eda DEMİRTAŞ ve okul öğrencileri Sedanur Başaoğlu, Furkan Gök, Sevcan Ülkü Korkmaz,  Arif Enes Kadıoğlu, Merve Basdil, Murat Acer katıldı.

 

 

 

Editör: TE Bilisim