Bafra TSO ya kayıtlı 5.meslek grubunda Alaçamda faaliyet gösteren üyeler 5.Meslek Komitesi Meclis Üyesi Bafra Yapıtaş İnşaat Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı ve Meslek Komite Başkanı Kavak İnşaat Firma Sahibi Ali Kavak tarafından ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler hakkında bir açıklama bulunan Meclis Üyesi Mustafa Öcal ve Meslek Komite Başkanı Ali Kavak” Bafra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın belirttiği üzere birliktelik içinde üyelerimize ve bölgesine katma değer sağlayabilmek amacı ile Alaçamdaki 5.grupta faaliyet gösteren üyelerimizi ziyarette bulunduk.

Yapmış olduğumuz istişarelerimizde üyelerimizin sorunları ve sektör hakkında neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Birimizin sorunu hepimizin sorunu mantığı ile verimli istişarelerde gerçekleştirdik. Üyelerimiz ile bire bir istişare yaparak sorunları yerinde tespit etme imkanı bulduk.

Yönetim Kurulu Başkanımız Serdal Sefa Kocabaş ve Başkan Yardımcımız Turgay Özgür Topkaya nezdinde her fırsatta üyelerimiz ile bir araya gelerek sürekli sahada üyelerimizin yanında olacağız” dedi.

alacam-22.jpeg

alacam-3.jpeg

Editör: TE Bilisim