Çalışmaları hakkında "8 Haziran 2013 Cumartesi günü, Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde bir müzik etkinliğimiz olacak. Bu etkinlikte, halk, sanat ve pop müzik gruplarımız Bafralı müziksever halkımızın karşısına çıkacak. Küçükler Korolarımızın yanı sıra büyüklerden oluşan ve uzun zamandır müzikevimizde kurs gören Tasavvuf Koromuz da bir müzik gösterisi sunacaklardır.

Bu koroda çeşitli meslek gruplarından kişiler bulunmaktadır. Bizler üç müzik türünü de örneklerle musiki sever halkımıza sunmanın gayret ve heyecanı içersindeyiz. Bizlere destek veren değerli Bafralı velilerimize ve halkımıza şükranlarımızı sunarız. Sizleri 8 Haziran 2013 Cumartesi günkü konserimize bekliyoruz." diye konuştular.

Bafra Musiki Cemiyeti, Bafra Kalkınma Vakfı TSM Korosu(BAKAV)gibi müzik kuruluşları genelde ilçenin Belediye, Kaymakamlık ve benzeri kurumlarca maddi ve manevi olarak desteklenirken, Bafra Üstad Müzikevi kendi yağıyla kavrulup, ayakta kalma mücadelesi veriyor.

Üstad Müzikevi özellikle bu güne dek, başta Sinop Güzel Sanatlar Lisesi, Müzik Bölümleri’ni kazandırdığı öğrencileriyle; gerekse de dernekteki kurs ve etkinliklerle adından kısa sürede övgüyle söz edilen bir müzik dershanesi oldu.

HABER MUHABİR : ABDULLAH ÖZDEMİR

 

 

 

Editör: TE Bilisim