Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Ziraat Odası salonun da gerçekleşen 25. olağan genel kurulu seçimi divan kurulunun belirlenmesi ile başladı.
Sabah saat 09:00'da başlayan Bafra  Ziraat Odası salonunda gerçekleşen 25. olağan genel kurul seçimlerinde Bafra Ziraat Odası Başkanlığı için Eldavut Mahallesi delegesi ve mevcut başkan Osman Tosuner ile Doğankaya (Martıkale) delegesi Recai Keskin  yarışıyor. 
Saat 09.00’da imza atımı ile başlayan kongrede 118+1 , toplam 119 delege oy kullanacak.
Seçim programı Açılış ve yoklama, divan heyetinin seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çalışma raporunun okunması ve müzakeresi, Oda meclisi ve idare heyetinin ibrası, Kesin hesapların müzakeresi ve kabulü, 4 yıl için hazırlanan tahmini bütçe ve çalışma programının müzakeresi ve kabulü, Bilgilendirmeler ev teşekkür konuşmalarının ardından , oda meclisini temsil edecek asil ve yedek üyelerin seçimi, Oda meclisince , oda idare heyetinin asil ve yedek üyelerinin seçimi, Oda meclisi ve idare heyeti tekliflerini karar bağlamak , dilek ve temennilerde bulunuldu. 
Programda konuşmalar yapıldı.
Bafra Ziraat Odası Başkanlığı için Eldavut Mahallesi delegesi ve mevcut başkan Osman Tosuner ile Doğankaya (Martıkale) delegesi Recai Keskin  yaptıkları konuşmalarda yapacakları çalışmalar, projelerden söz ettikten sonra birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Seçime Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'de katılım sağladı.

 

bafra-ziraat-odasi-baskanlik-secimi-basladi-008.pngbafra-ziraat-odasi-baskanlik-secimi-basladi-009.pngbafra-ziraat-odasi-baskanlik-secimi-basladi-010.pngbafra-ziraat-odasi-baskanlik-secimi-basladi-011.pngbafra-ziraat-odasi-baskanlik-secimi-basladi-012.pngbafra-ziraat-odasi-baskanlik-secimi-basladi-013.pngbafra-ziraat-odasi-baskanlik-secimi-basladi-014.pngbafra-ziraat-odasi-baskanlik-secimi-basladi-015.png

Editör: TE Bilisim