Bafra  Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerine tek listeyle katılan mevcut başkan Ahmet Yılmaz , güven tazeledi.

Bafra Belediyesi Kışlık Kütür Merkezi  salonunda yapılan Bafra  Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı 17. olağan genel kurul toplantısı divan seçimi ile başladı.

Divan Başkanlığını Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Başkan Yardımcılığını Kırıkkale Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok , Yazmanlığını Eşref Aşcı, Mustafa Kenan Karaman ve Fatih Davran’ın yaptığı kongrede daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

305 üyesi bulunan Bafra  Kahveciler Esnaf Odası seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Bir görevli  tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi. 185 Üyenin oy kullandığı seçimlerde 185  oy alan Ahmet Yılmaz  yeniden başkan seçildi.

Güven tazeleyerek yeniden Bafra Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Yılmaz yaptığı teşekkür konuşmasında,’’ Bafra  Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı 17. olağan genel kurulunda bizleri yalnız bırakmayarak aramızda bulunan başta Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Kırıkkale Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkan Ünal Bandır ve yönetimine, Samsun Esnaf Odalar Birliğine bağlı Oda Başkanlarına, Bafra’da bulunan oda başkalarına, yönetim kurulu üyelerine , Halk Bankası Bafra Şube Müdürümüz Kemalettin Yiğit ve personellerine, tüm üyelerimize ve davetlilerimize yönetim kurulumuz adına en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim.

Tüm dünyayı etki altına alan Covit 19 belasını ülkemizde en ağır atlatan meslek kuruluşu bizler yani kahveci esnafı olmuştur. Adeta bu hastalığı biz esnaf teşkilatı uzun süre  kapalı kalarak ekmeğimizden, rızkımızdan olduk. Bizlerde bu süreçte ilk günden itibaren tüm insanlığın kendini evlerine kapattığı dönemde bir kez olsun odamızı kapalı tutmadık. Telefonlarımızı 24 saat açık tuttuk ve pandemi süresince siz değerli esnaflarımıza her türlü yardımı nasıl yaparız derdiyle dertlenip elimizden geldiğince de yardımcı olduk. Bu dönemi zorlu bir süreç olarak atlattık.

İnşallah sizlerin destekleriyle ve güveninizle  mesleki anlamda daha iyi hizmet etmek için var gücümüzle ilk günkü gibi çalışacağız. Sizlere söz veriyoruz. Burada hizmet etmek gönülden olur. Yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ediyorum. Hastalıksız, kapanmasız bir dönem geçirmek dileğiyle” diye konuştu.

Bafra Kahveciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Üyeleri
ASİL : Engin Gür, Mustafa Denev, Yalçın Unat, Mustafa Gün, Oğuz Teber, Tuğrul Genç,

YEDEK : Nihat Kale, Kani Elmacı,Hüseyin Sarı, Hakan Parlak, Mehmet Demir, Cemal Aydın, Dursun Gök

DENETİM KURULU ÜYELERİ 
ASİL : Semih Kalay, Çağrı Tomaç, Hasan Çoşar
YEDEK : Brikan Aytekin, Yakup Demir, Erol Büyüker

 

bafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-001.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-002.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-003.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-004.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-005.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-006.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-007.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-008.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-009.jpeg

 

bafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-010.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-011.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-012.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-013.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledibafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-014.jpeg

 

bafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-015.jpegbafra-kahveciler-esnaf-odasi-baskani-ahmet-yilmaz-guven-tazeledi-016.jpegwhatsapp-image-2022-01-07-at-17-38-49-800x530.jpegwhatsapp-image-2022-01-07-at-17-38-50-1-800x530.jpegwhatsapp-image-2022-01-07-at-17-38-50-800x530.jpeg

 

Editör: TE Bilisim