Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli Takım düzeyinde sporcu yetiştirmeye devam ediyor.
 

Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Adem Eren Katipoğlu da Genç Erkekler Tabanca dalında elde ettiği başarılı skorla TOHM'a (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi)    davet edildi.

 

2022 yılı Faaliyet programında yer alan Türkiye Havalı Silahlar Nevzat Yamaç 19 Mayıs Kupası 11-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Mersin Erdemli ilçesinde yapıldı.

 

Müsabakada Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Adem Eren Katipoğlu büyük bir başarıya imza attı.

 

Genç Erkekler Tabanca dalında elde ettiği başarılı skorla Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne girmeye hak kazandı.

 

Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Hilal Yılmaz 2021 yılında bu başarıyı yakalamış Bafra için gurur kaynağı olmuştu.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Mersin’de yapılan müsabakalarda sporcumuz Adem Eren Katipoğlu da Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne davet edildi. Ayrıca Bafra'mızın ve Kulübümüzün milli sporcusu ve Türkiye Şampiyonu Bilge Alev Genç Kadınlar Tabanca dalında sıralama serilerini 1. sırada tamamlayarak  başarılardan dolayı Kulübümüzün Yönetim Kurulunu, Atıcılık Antrenörü Murat Gürsel'i kutluyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilisim