BAKAV TSM Korosu'nun muhteşem konseri, renkli görüntülere sahne oldu.
Koronun Yaz Merhaba, 3. Seri Konserinde küçük Selimhan da konuk oldu ve okuduğu bir şarkıyla gönülleri fethetti.
BAKAV TSM Koro Şefi Celalettin Demir'in ud öğrencisi olan Selimhan Öğreten, "Anneler Günü" nedeniyle sahnede "Nazende sevgilim" adlı şarkıyı çok güzel ve başarıyla seslendirip, izleyicilerden büyük alkış aldı.
"değdi saçlarıma bahar güllerinazende sevgilim yâdıma düştünsevenin bahtına bir güzel düşersen de tek sevgilim aklıma düştünnazende sevgilim yâdıma düştüngözlerim yoldadır, kulağım sesteben seni unutmam en son nefesteey ceylan bakışlım, ey boyu beste" şeklinde sözleri olan şarkıdan sonra anne baba ve yakınlarınca çiçeklerle tebrik edilen Selimhan Öğreten konserde ilgi gören sanatçılar arasında yer aldı.
Babası Bafra Anadolu Lisesi'nde öğretmen Osman Zeki Öğreten, annesi ise Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi'nde öğretmen olarak görev yapan küçük Selimhan ise Bafra Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, 5. sınıf öğrencisi bir ud sanatçısı adayı.
Koro şefi Celalettin Demir'den ud kursları alan Selimhan Öğreten için kurs öğretmeni Celalettin Demir Selimhan'ın iyi bir sesi yanında gayretli ud öğrenme hevesinin ilerde onu uduyla bu sahnedeki ağabey ve ablaları gibi iyi bir ud sanatçısı olarak aralarında göreceklerine inandığını söyledi.
Daha sonra küçük Selimhan, şef ve kurs öğretmeni Celalettin Demir, ailesi ve konseri izleyenler tarafından çiçek ve alkışlarla kutlanırken kendisine şef Celalettin Demir bir başarı ve teşekkür plaketi de verildi.

Editör: TE Bilisim