Millliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna'nın Bursa'nın  Yıldırım ilçesinden Bafralı iş insanı aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi  Bursa Yıldırım ilçe Başkan Vekili olan İlker Aras ziyarette bulundu.

 

Ziyaretten memniyet duyduğunu belirten Turna, Bursa'nın  Yıldırım ilçesinden değerli Bafralı iş insanı ayriyetten Yıldırım Teşkilatımızın Başkan Vekili olan İlker Aras'a bu ziyaretinden dolayı Partim adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zaman içinde Bursa Yıldırım ilçesi MHP  Teşkilatımıza iadeyi ziyaret bulunmak istiyoruz. Turna, MHP Yıldırım ilçe Başkan Vekili Aras'a İlçemizde Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe Başkanlığı olarak neler yapıldığı hakkında fikir alış verişinde bulundular.

 

Kısa geçen ziyaret sohbetinde  Bursa Yıldırım İlçe Başkan Vekili İlker Aras ise pandeminden dolayı bizleri kısada olsa ağırlayan ve sıcak  karşılayan MHP Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna'ya ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum .

 

Ziyaretimiz ana teması ise iki İlçe Başkanlığın pekişmesi ile ortak  çalışmalarda nasıl adımlar atılması konusunda ve  hizmetler üzerinde istişarelerde bulunduk.

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bafra ve Yıldırım ilçe Başkanlıkları kardeş teşkilattır bunun da ilk adımını Bafra'ya gelerek Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna'yı makamında ziyaret ederek gerçekleştirmiş olduk. Eğer yolu bir gün Bursa'ya düşerse biz de Barbaros Turna Başkanı ve Yönetimini  MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı olarak ağırlamaktan onur ve gurur duyacağız dedi.

Arzu VURAL

Editör: TE Bilisim