AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 20 Ocak 1989'da Samsunspor'un Malatya deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazasının 34. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir anma
mesaj yayımladı. 

Samsunspor'un bundan 34 yıl önce Malatya deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazasıyla Türk futbol tarihinin en acı günlerinden birinin yaşandığını ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Hepimizi yasa boğan, kırmızı ve beyaza siyahın eklendiği o kara gün de yaşadığımız derin acıyı aradan yıllar geçse de ilk günkü gibi yüreğimizde derinden hissediyoruz. Hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve şoför Asım Özkan’ı elim kazanın yıldönümünde rahmetle anıyorum. Samsunspor camiamıza ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi. 

Samsunspor'un şanlı ve başarı dolu mazisiyle, yetiştirdiği yıldız futbolcularla Türk futboluna damga vurduğuna da dikkat çeken Başkan Aksu, "Elde ettiği başarılarıyla bizlere gurur ve sevinç yaşatan Samsunspor'umuz inşallah bu sezon Süper Lig hedefine ulaşacaktır. Kulübümüze inacımız da, desteğimiz de tam. Bu sezon başarılarını artıracağını inanıyor ve Türkiye Yüzyılı'nın ilk yılında Süper Lig yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim