AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Aksu, Türkiye Yüzyılı, Cumhuriyetin 100. yılına vurgu yaptığı mesajında,  "Bu yıl yapacağımız yüzyılın seçimi ile çok daha güçlü şekilde milletimiz ile yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, tüm hemşehrilerini selamlayarak başladığı yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı; "Bugün sadece yeni bir yıla adım atmıyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ile hız kesmeden yolumuza ilerlediğimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlayacağımız yeni bir yıla başlangıç yapıyoruz. Samsun'da başlayan milli mücadelenin 100. yıl kutlamalarını bildiğiniz gibi 2019'da şehrimizde gerçekleştirmiştik. Millet olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılı, bu anlamın yanında 2053 ve 2071 hedeflerimiz, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzda çok büyük önem arzediyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, özellikle son 20 yılda muhteşem eserlerle, atılımlarla, gerçekleştirdiği hedefleriyle, ortaya koyduğu yükselişi, şahlanışı ve güçlü duruşuyla dünyada söz sahibi ülke konumuna gelmiştir. 

Nice badireye, sayısız saldırılara, darbe girişimlerine rağmen hiç pes etmedik.  Hizmet etmekten gurur ve sevinç duyduğumuz milletimizle birlikte daha güçlü şekilde yolumuza devam ediyoruz. Ekonomik sıkıntılara rağmen milletimizi enflasyona ezdirmedik. Yatırım ve üretimde hız kesmedik. Karadeniz'deki doğalgaz rezervinde hayal edilemeyecek rakamlara ulaştık. Bir zamanlar terör yuvası olan Gabar Dağı ve ülkemizin belirli bölgelerindeki petrol aramalarında  ve üretimde günlük 100.000 varilin eşiğine dayandık. Hepsi milletimizin gurur duyduğu hizmetler. Öte yandan EYT sorununu çözüme kavuşturduk ve daha nice hizmetleri hayata geçirdik. Şimdi bu kazanımları daha üst seviyeye çıkarma vakti. 2023 yılında da milletimizi ile omuz omuza yol yürüyerek Türkiye'yi daha büyük hedeflerine taşımanın gayreti içerisinde olacağız.   

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının milletimiz ve insanlık için 
sağlık, huzur ve refah dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, yeni yılınızı en kalbi duydularımla tebrik ediyorum."

Editör: TE Bilisim