Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Aşevi’nde gerek aş dağıtımı yaparak gerekse de vatandaşlarla iftar ederek vakit geçiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Aşevi’ni ve belediye tarafından bölgeye hizmet etmesi için açılan Kavakpınar Mahallesi Muhtarlığı önündeki aş dağıtım noktasını ziyaret etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı içerisinde sürdürülen iftar yemeği dağıtımları Belediye Aşevi’nden ve Kavakpınar Mahallesi Muhtarlığı önünden bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi, engelli ve depremzede vatandaşlara yapılıyor.

Aş dağıtımı her gün Belediye Aşevi’nde saat 14.00’de, Kavakpınar Mahallesi Muhtarlığı önünde ise saat 12.00’de başlıyor, her gün 4 çeşit yemek ve ekmek dağıtımı gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda Belediye Aşevi önünde her akşam kurulan iftar çadırları sayesinde vatandaşlar iftarlarını açma imkânı da buluyor.

Dağıtım noktalarında hemşehrileri ile bir araya gelerek hasbihal eden ve aş dağıtımı için kollarını sıvayan Başkan Kılıç, şunları söyledi: “Ramazan ayı; birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün had safhalara ulaştığı müstesna ve mübarek bir aydır. Bizler her ramazan olduğu gibi yardıma ihtiyacı olan ailelerimizin yanlarında olarak ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bafra’mızda 2 ayrı noktada faaliyet gösteren Belediye Aşevi’nde günlük 1500 kişilik sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapıyoruz. Biz de bugün ihtiyaçlı ailelerimizin sofralarına sıcak yemek götürmelerini sağladığımız Aşevimizde hazırlanan aşlarımızı vatandaşlarımıza dağıttık. Hemşehrilerimizle sohbet ederek her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Bu anlamda hizmetin sağlanmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum.”

Başkan Kılıç’ın aş dağıtım noktalarına ziyaretinde Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Belediye Meclis Üyeleri Bünyamin Kurt, Ali Oğuz, Kavakpınar Mahallesi Muhtarı Salim Ocak, Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Şenel de hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim