Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığından Yeni Tip Korona (Kovit 19 ) bulaşıcı virüse karşı ilçemizde alınan önlemler ve tedbirler kapsamında başta 65 yaş üstü ile sosyal yardıma ihtiyacı olan Ailelere Gıda Yardımı Paketleri hazırlayarak belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Dünya Ülkelerinde ve Ülkemiz de ise Mart ayından itibaren yeni tip Korona (kovit -19 ) bulaşıcı virüsün görünmesi ve onun akebinde alınan tedbirler doğrultusunda yaşanan süreçte ilçemizde başta 65 yaş üstü vatandaşlarımız olmak üzere maddi sıkıntısı yaşayan ailelere ve hanelere Gıda yardım paketleri hazırlayarak kapılarına kadar tek tek Parti çalışanlarımız tarafından ulaşımını sağladık.
Perçin, zor günler yaşadığımız şu günlerde CHP Bafra örgütü olarak arkadaşlarımızla hep birlikte sahadaydık. İhtiyaç sahiplerini belirleyerek onlara bu zorlu süreçte gıda yardımı paketleri hazırlayarak ulaştırdık. Yaşamış olduğumuz bu zorlu günleri Millet olarak hep birlikte atlatacağız diyen Vahit Perçin, bu zorlu günlerde geçecek geride kalacak inşallah dedi.

Editör: TE Bilisim