Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığı olarak Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Parti Binasında Partililerle Bafralı hemşehrilerle Bayramlaşma CHP Samsun Millet Vekili Kemal Zeybek, CHP Bafra ilçe Başkanı Vahit Perçin,CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel'in katılımıyla ilçe binasında gerçekleştirdi.

Bayramlaşma da Partiye yeni katılanlara da rozetleri CHP Samsun Millet Vekili Kemal Zeybek, CHP Bafra ilçe Başkanı Vahit Perçin ve CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel tarafından takıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra ilçe Başkanlığının ilçe binasında düzenlemiş olduğu Bayramlaşma programı çekilen toplu fotoğraf karesi ile son buldu.

CHP Bafra ilçe Başkanı Vahit Perçin,Dini Bayramlarımızdan ilki olan Ramazan Bayramında Bayramlaşma programını Bayramın 2'ci günü İlçe binamızda Vatandaşımızın yoğun katılımıyla akebinde CHP Samsun Millet Vekili Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, eski CHP Bafra ilçe Başkanları Şevki Yılmaz,Nihat Oktay ve Partililerin katılımıyla gerçekleştirmiş olduk.

Editör: TE Bilisim