Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar ve bir çok dizide rol alan şu anda da Star TV’de Med Cezir dizisinde oynayan Samsunlu Tiyatro Sanatçısı Bafra’ya gelerek eski dostları ile sohbet etti.

Bafralı TV program yapımcısı Atilla Özer’le birlikte Bafra ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Erdiş Cumhuriyet Meydanında bulunan nostaljik sokakta tüm sanatçıların,ünlü futbolcuların, bürokratların ziyaret edip,çayını içtikleri Kuaför Ali Güven ve hayranları ile çay içerek sorulan sorulara cevap verdi.

Erdiş sohbetinde,’’Yoğun çalışma temposundan sonra verilen birkaç günlük izinle memleketim Samsun’a geldim. Medcezir dizisinde oldukça yoğun bir tempo ile çalışıyoruz ve insan kendi topraklarını özlüyor. Dizi beklenilenden fazla ilgi gördü. Bu ilgi de bizleri oldukça memnun ediyor. Eğer bende sanatımı konuşturup başarı sağlıyorsam bu başarıyı da Samsun’daki dostlarıma armağan ediyorum."dedi.

Bafralılar ise,’’Sedat Erdiş abimizin başarısı bizleri gururlandırıyor. Onun ilerleyen zamanlarda daha da başarılı olacağına inanıyoruz. Allah yolunu açık etsin.’’diyerek konuştular.

 

Editör: TE Bilisim