Alaçam Engelliler Derneği Başkanı Vahide Topal ve Yönetim Kurulu Üyeleri dernek faaliyetlerine destek ve katkılarından dolayı Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ersin İleri’ye ve Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Çağla Yılmaz’a plaket takdiminde bulundular. Dernek Başkanı Vahide Topal yaptığı konuşmada; “Çalışma ve İş Kurumu Samsun İl Müdürlüğü’ne bağlı Bafra Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Alaçam Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde engellilere yönelik olarak düzenlediğimiz meslek edindirme kurs projelerimiz devam ediyor.

İlk projemiz olan “Satın Alma Görevlisi” kurs projemiz 17 Ağustos 2020 – 26 Ocak 2021 tarihleri arasında uygulandı. Halen devam etmekte olan “Muhasebe Yardımcısı” mesleğindeki kurs projemiz ise 30 Aralık 2021 tarihinde başlamış olup 18 Mayıs 2022 tarihinde tamamlanacaktır. Devam etmekte olan Muhasebe Yardımcısı Kursu projemize katılan engelli üyelerimize İŞKUR tarafından günlük 65 Lira harçlık verilmektedir.

Dernek faaliyetlerimize destek ve katkılarından dolayı Derneğimizin Yönetim Kurulu olarak Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Ersin İleri beyefendiye plaket takdiminde bunuyor, engelli arkadaşlarımız ve derneğimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Emrah YAVUZ

Editör: TE Bilisim