EVİLLA AVM Bafra Şubesinden Bafra ve Bölge Bayanlarına Müjde.

Ünlü Mutfak Ustası Oktay Usta 10 Haziran 2013 Pazartesi Günü Saat 16.00/18.00 arasında Bafra’da EVİLLA AVM’de Mutfak Sırlarını sizlerle paylaşacak.

Bafra İlçesinde hizmette olan ve yaptığı çalışmalar, etkinliklerle ve kampanyalarla Bafra ve Bölge Hanımlarının takdirini kazanan EVİLLA AVM şimdide büyük bir hizmete imza atmaya kalktı.

Konu hakkında açıklama yapan EVİLLA AVM Bafra Mağaza Şube Müdürü Kemal Demirci şunları söyledi.,

Demirci açıklamasında,’’Bugüne kadar yaptığımız etkinliklere bir yenisini ekleyerek Ünlü Mutfak Ustası tüm bayanların tanıdığı Oktay Usta’yı Bafra ve Bölge halkı ile EVİLLA AVM Bafra Şubesinde buluşturacağız. Oktay Usta burada Bafralı hanımlara Mutfak Sırlarını paylaşacak, Yemek Kitaplarını imzalayacak ve bu arada gelen bayanlar arasında çekiliş yapılacaktır. Sürpriz çekilişlerle, Çeşitli hediyeler hanımlara anında EVİLLA AVM Bafra Şubesinde takdim edilecektir. Ünlü Mutfak Ustası Oktay Usta 10 Haziran 2013 Pazartesi Günü Saat 16.00/18.00 arasında Bafra’da EVİLLA AVM’de Mutfak Sırlarını sizlerle paylaşacak.’’dedi.

Demirci ayrıca EVİLLA AVM hakkında açıklayıcı bilgiler verdi.’’Üretim faaliyetine 1996 yılında başlayan firmamız kurmuş olduğu donanımlı ve tecrübeli satış ve dağıtım ağıyla Samsun, Trabzon, Rize, Giresun, Ordu , Sinop ,Kastamonu ,Amasya, Tokat, Çorum il ve ilçelerine, imal etmiş olduğumuz yatak ve bazaların satışını yapmaktadır. 2001 yılından itibaren toptan satışlarımızın yanında ‘SAMYAT ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ‘ adı altında halı, mobilya, ev tekstili, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, ev gereçleri ve mutfak gereçleri gibi ürünler ve aldığı değişik bayiliklerle perakende mağazacılık sektörüne girmişti. SAMYAT ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ adı ile mağazacılık sektöründe hayat sürdüren firmamıza yeni ismimiz olan EVİLLA A.V.M 'yi getirdik. Bu isimle siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha üst kalitede hizmet sunmayı amaçlamaktayız. Kaliteden ödün vermeyen kimliğimizle tüm Türkiye 'nin hizmetinde olmaktan gurur duyarız.

Vizyonumuz ; Sektörümüzde geliştirdiğimiz ve pazara sunduğumuz diğer ürünleri en iyi şekilde değerli müşterilerimize ulaştırabilmek.Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'de lider olmak.

Misyonumuz ; "Kalitede öncü, fiyatta ölçü" , temel prensibimiz doğrultusunda , tüm müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilecek uyku ürünleri geliştiren , çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak iş süreçlerini sürekli iyileştiren, ilgili kanunlara, mevzuata saygılı, sosyal sorumluluklarının bilincinde bir kuruluş olmaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABER MUHABİR: ABDULLAH ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim