AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Kadınları her zaman ön planda tutan ve değer veren bir partiyiz. AK Parti hanım kardeşlerimizin omuzlarında, büyük emeklerle yükselmiştir." dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde koronavirüs tedbirleri uygulanarak gerçekleşti. Mevcut başkan Rabia Bay Keser'in tek aday olduğu kongrede konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, güzelliklerin kadınların ellerinden tüm dünyaya yayıldığını söyledi.

Büyük bir aile olan AK Parti'nin kadına ve gençlere verdiği değere dikkat çeken Yılmaz,  "Kadınlarımız her zaman baş tacı olmuştur. Gençlerimizle birlikte AK Parti onların verdiği destek, fedakarlık, büyük emeklerle ülkemize örnek hizmetler yapmıştır. Büyük aile içinde hanım kardeşlerimiz bu işi omuzlamış, AK Parti çok daha güçlenmiştir." dedi.

Dünya'da yaşanan pandeminin ortaya çıkardığı sıkıntılara yer veren Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Bu süreci hep birlikte el ele vererek aşacağımıza inanıyorum. Devletimiz tüm imkanlarıyla halkımızın yanında. Ama bizlerde üzerimize düşeni yerine getirmemiz kurallara mutlaka uymamız gerekmektedir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, liderliğinde birlikte zor günleri geride bırakacağız."

HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİREN PARTİ AK PARTİ'DİR 

AK Parti'nin büyük hayalleri gerçekleştiren bir parti olduğunun altını çizen Yılmaz, "Yapılamaz, gerçekleşemez denilen, hayal olarak görülenleri tek tek halkımızın, ülkemizin hizmetine sunduk. Sunmaya da durmadan, çok çalışarak devam edeceğiz. Biz taşın altına sadece elini değil gövdesini koymuş bir hareketiz. Allah'ın izniyle yaşadığımız tüm sıkıntıları aşarak duraksız yolumuza devam edeceğiz. Bunun için AK Parti'ye gönül vermiş herkese çok büyük görevler düşüyor." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Yılmaz, yeniden başkan seçilen Rabia Bay Keser ve yönetim kurulunu kutladı.

Arzu Vural

Editör: TE Bilisim