Bafra Gazipaşa Mahallesi Ferah Sokak (Yapı Kredi Bankası) yanında, 'Kiraz Süt' Satış Mağazası geçtiğimiz günlerde Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Kadir Güven, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, AY-Pİ ve Yeşil Küre Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın ve Bafra TSO eski başkanlarından Rızvan Aksoy ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile açılmıştı.

Açılış günü bulunamayan SAMKON Genel Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı Bafra’ya geldiği gün ilk olarak KİRAZ SÜT’e giderek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

H.Kaya Aşcı ziyaret esnasında yaptığı açıklamada,’’Bafra genelinde ve kendi çiftliklerindeki doğal süt ve mamül ürünlerini Bafra ve Bölgesi vatandaşlarına sunmak için böyle güzel işyerini açan Girişimci İşadamı Osman Kiraz ve Ailesini tebrik etmek isterim. Ben Osman Kiraz ile Fransa’daki Fuarda bir arada bulundum. Oradaki yaptığı çalışmalar ve yeni çıkan ürünlerle,projelerle ilgilenmesi benim dikkatimi çekmişti. Bu türlü girişimci ve başarılı olmasının tek sebebi ise araştırması olmasıdır. Dileğim daha geniş mekanlar ve şubeler ile ‘’KİRAZ SÜT.’’ İsmini duyurmasıdır.’’dedi.

 

KİRAZ SÜT İşletme Sahibi Osman Kiraz ise yaptığı konuşmada ,"Çiftliğimizde ürettiğimiz doğal süt ve mamüllerini damak tadına uygun günlük olarak tereyağı , yoğurt, cam şişede günlük süt, köy yumurtası,keçi sütü, manda sütü,manda yoğurdu,kaşar peyniri, lor peyniri, köy tavuğu, yeşil küre organik tavuk,yöresel köy ürünleriyle,Bafralılara hizmeti sunmanın huzuru içindeyiz. Bafra ve Bölge halkına sağlıklı ürünler sunmak için bu işyerini açtık. İşyerimize gelerek hayırlı olsun temennisinde bulunan SAMKON Genel Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı’ya çok teşekkür ederim. Onun ve AŞCI Ailesinin Türkiye,Samsun ve Bafra’ya yaptığı yatırımlar takdire şayandır. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette ayrıca SAMKON Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Derebey hazır bulundu.

 

Editör: TE Bilisim