Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Toplantı ve Düğün Salonunda   yapılan Bafra  Madeni Sanatkarlar Odası  Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı divan seçimi ile başladı.

Bafra  Madeni Sanatkarlar Odası  Başkanlığı seçimlerine tek listeyle katılan mevcut başkan Hurşit Tulum  güven tazeledi.
Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Toplantı ve Düğün Salonunda   yapılan Bafra  Madeni Sanatkarlar Odası  Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı divan seçimi ile başladı.
Divan Başkanlığını Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Başkan Yardımcılığını Uğur Tüfekçi,Yazmanlığını Savaş Kiraz, Yılmaz Yiğit, Ahmet Yılmaz'ın yaptığı kongrede daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

972 üyesi bulunan Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Bir görevli  tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi. 
423  üyenin oy kullandığı seçimlerde 7 oy geçersiz sayıldı. 416 oy  alan Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum yeniden başkan seçildi.

hursit-tulum-guven-tazeledi.JPGdsc-0568-800x530.JPG

Güven tazeleyerek yeniden Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Hurşit Tulum yaptığı teşekkür konuşmasında,’’ Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı  olağan genel kurulunda bizleri yalnız bırakmayarak aramızda bulunan Ak Parti Bafra İlçe 
Başkanı Av. İbrahim Semiz, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Samsun Esnaf Odalar Birliğine bağlı Oda Başkanlarına, Bafra’da bulunan oda başkalarına, yönetim kurulu üyelerine , Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Osman Genç'e, tüm üyelerimize ve davetlilerimize yönetim kurulumuz adına en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim.

Esnaf olarak acısıyla, tatlısıyla çok yoğun bir yılı geride bırakıyoruz. Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak 2022 yılında da esnaflarımızın menfaatleri doğrultusunda yapacağımız çalışmalarımız ile Bafra’mıza ve Esnaflarımıza olağan gücümüz ile destek vererek yanlarında olacağız. 2022 yılından çok umutluyuz. 2022 yılının Ülkemize, ilçemize ve Esnaflarımıza iyilik,huzur,bol kazanç ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.
Tüm dünyayı etki altına alan Covit 19 belasını ülkemizde en ağır atlatan meslek kuruluşlarından bir tanesi de madeni sanatkarlarımız olmuştur. Adeta bu hastalığı biz esnaf teşkilatı uzun süre  kapalı kalarak ekmeğimizden, rızkımızdan olduk. Bizlerde bu süreçte ilk günden itibaren tüm insanlığın kendini evlerine kapattığı dönemde bir kez olsun odamızı kapalı tutmadık. Telefonlarımızı 24 saat açık tuttuk ve pandemi süresince siz değerli esnaflarımıza her türlü yardımı nasıl yaparız derdiyle dertlenip elimizden geldiğince de yardımcı olduk. Bu dönemi zorlu bir süreç olarak atlattık.
İnşallah sizlerin destekleriyle ve güveninizle  mesleki anlamda daha iyi hizmet etmek için var gücümüzle ilk günkü gibi çalışacağız. Sizlere söz veriyoruz. Burada hizmet etmek gönülden olur. Yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bafra  Madeni Sanatkarlar Odası  Başkanlığı Yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ….
ASİL : Erol Aksoy, Murat Demir, Hasan Öztürk,Hicabi Altundal,Erdoğan Sancar, Serkan Üresin, Erkan Eğri, Hüseyin Uyanık

YEDEK :  Adem Aktaş, Mehmet Ali Başural, Kadir Dilek, Ömer Karakaş,  Ruhi Teke, Dursun Ali Kola, Bayram Işık, Şükrü Seven, Bülent Er

DENETİM KURULU ÜYELERİ ….

ASİL : Savaş Türkköylü, Abdul Kadir Ayfer, Kemal Özdemir

YEDEK : Ahmet Sezer, Adem Demircigil, Ümit Usta

dsc-0588-800x530.JPG

dsc-0503-800x530.JPGdsc-0504-800x530-001.JPGdsc-0509-800x530.JPG

Editör: TE Bilisim