İYİ Parti Samsun Yakakent İlçe Başkanlığı, düzenlediği kampanya ile ihtiyaç sahibi çocuklara bot, mont ve kırtasiye yardımında bulundu.

İYİ Parti Yakakent İlçe Başkanı Hamza Yakupoğlu yaptığı açıklamada soğuk kış günlerinde çocuklar üşümesin diye başlattıkları kampanyaya katkıda bulunan ve destek veren vatandaşlara ve partililere teşekkür etti. Yardımların imkanlar ölçüsünde süreceğini ifade eden Yakupoğlu, İYİ Parti olarak her zaman vatandaşın yanında ve hizmetinde olduklarını ifade etti.

İYİ Parti Yakakent İlçe Başkanı Hamza Yakupoğlu'nun açıklaması şöyle:
"Samsun Yakakent ilçe teşkilatı olarak soğuk kış günlerinde, çocuklarımız üşümesin diye elimizden geldiğince gücümüzün yettiği oranda ihtiyaç sahibi çocuklarımıza, öğrencilerimize kışlık mont ve bot yardımı yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde tek köy okulu olan ve eğitime devam eden Büyükkırık okulumuzdaki öğrencilerimizin tamamının mont ve kırtasiye ihtiyacını karşıladık. Aynı zamanda tespit ettiğimiz çocuklarımıza yardımlarımızı ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımıza destek veren verecek olan tüm vatandaşlarımıza, partililerimize teşekkür ediyoruz."

 

Simge Nur Ünlü

Editör: TE Bilisim