AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan tarafından organize edilen Ankara programı kapsamında Samsun heyeti bugün Tarım ve Orman Bakanı Sn. Vahit Kirişci’yi, Milli Eğitim Bakanı Sn. Mahmut Özer’i ve Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde; Bakanlara yeni görevleri nedeniyle hayırlı olsun dileklerinin iletilmesinin yanında Bakanlıkları ilgilendiren konularda Samsun’un önemli taleplerinin, devam eden projelerin, yatırımların ve beklentilerin ele alındığı görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaretlere ilişkin görüşlerini aktaran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Ülkemizin yatırım, istihdam, üretim, ihracat ile büyüme stratejisine önemli katkı sağlayacak ve bu hedefe güç katacak şehirlerimizden olan Samsun’umuzun tüm değerleriyle geliştirilmesi, 2023 ve ötesine kararlı şekilde taşınabilmesi amacıyla şehrimizi temsilen Valimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımız ile birlikte Samsun heyeti olarak Sn. Bakanlarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde şehrimizin eğitim, adalet, gıda, tarım ve hayvancılık alanında sahip olduğu birikim ve yatırımlara ilişkin görüş alışverişinde ve bilgi paylaşımında bulunduk. Vatandaşlarımızın, üreticilerimizin, yetiştiricilerimizin ve çiftçilerimizin yeni beklentilerini, okullarımızın ve eğitim kurumlarımızın ihtiyaçlarını Bakanlarımıza ilettik, hemşehrilerimizin taleplerinin karşılanması ve çözüme kavuşması bakımından süreçlerin en yakın takipçileri olmayı sürdüreceğiz. Sn. Bakanlarımıza şehrimize destekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Heyette; Samsun Valisi Sn. Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekilleri Sn. Ahmet Demircan, Sn. Yusuf Ziya Yılmaz, Sn. Fuat Köktaş ve Sn. Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa Demir ve Samsun AK Parti İl Başkanı Sn. Ersan Aksu yer aldı.

Editör: TE Bilisim