Alınan bilgiye göre, Gümüşhane’nin Hasanbey Mahallesi’ndeki bir konuta girerek altın ve paraları çalan 4 şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çok sayıda güvenlik kamerasının incelenmesinin ardından tespit edildi.

 

Ekipler Kayseri merkezli hırsızlık grubu oldukları, çok sayıda suç kayıtlarının olduğu ve hırsızlık amacıyla il dışından Gümüşhane’ye geldiklerini tespit ettiği A.K., E.A., S.B. ve C.A. isimli 4 şüphelinin kamufle olmak için yer yer yaşı ufak çocukları da kullandıkları, normal vatandaş ve aile görüntüsü verdiklerini belirledi.

 

Şüphelilerin hırsızlık olaylarının ardından Bayburt’a gittiklerini tespit eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli araç ve şahısları Bayburt İl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

 

Hırsızlık şüphelileri Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan operasyonla hırsızlık yaptıkları gün içerisinde çaldıkları malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

 

Yakalanan A.K., E.A., S.B. ve C.A., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Güvenlik kamerası görüntülerinde hırsızların apartmana girerken yüzlerini elleriyle kapattığı anlaşılırken, çaldıkları ziynet eşyaları ve paralar sahibine teslim edildi.

 

Kayseri merkezli hırsızlık şebekesi Bayburt’ta yakalandı

Kayseri merkezli hırsızlık şebekesi Bayburt’ta yakalandı

Kaynak: aa