Bafra Belediyesi Engelliler haftası etkinlikleri çerçevesinde spora gönül vermiş engelliler ve Bafraspor eski futbolcuları bir araya getirerek halı saha müsabakası gerçekleştirdi.

Bafra Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Gençlik Merkezi halı saha tesislerinde oynanan maçta Ampute Futbol A Milli Takım Oyuncusu Harun Yüksel de yer alırken maçı Samsun Bölgesi il Bayan hakemi Burcu Dursun yönetti.

Engelli bireylerin hayatın her alanında var olmaları için toplumda bilinç oluşturulmasını sağlamak adına gerçekleştirilen dostluk maçını izleyenler arasında Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna,İYİ Parti ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve vatandaşlar yer aldı.

Sanatın ve sporun iyileştirici gücüne inandıklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra Belediyesi olarak ilçemizdeki engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya özen gösteriyoruz. Bu yıl ki Engelliler Haftası'nda engelli kardeşlerimizle birlikte farklı etkinlikler düzenledik. Bunlardan biri olan futbol karşılaşmasında bizleri yalnız bırakmayan engelli kardeşlerime, Bafrasporumuzun eski futbolcularına ve diğer katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. Keyifle izlediğimiz maçın tek kazananı dostluk oldu” dedi.

Dostluk maçı tüm katılımcıların yer aldığı hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

Öte yandan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ISF (Uluslararası Okul Sporları Federasyonu) tarafından Fransa'nın Normandiya bölgesinde 14-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gymnaisade Yaz Oyunlarında" mücadele edecek olan Erkek Ragbi Takımı oyuncu ve antrenörleriyle düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya gelerek başarı dileklerinde bulundu.

 

Editör: TE Bilisim