İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen ve İyi Parti  Samsun  Millet Vekili Bedri Yaşar, Samsun olmak üzere İlçelere Milletin ve Esnafın zor günler geçirdiğini İyi Parti Bafra İlçe Teşkilatı ziyaretindeki basın açıklamasın dile getirdiler.

Ziyarette İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, İyi Parti Belediye Meclis Üyeleri, Partiler hazır bulundular.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen  Genel Başkanımız Meral Akşener'in Millet Bizi Çağırıyor sloganıyla Milletimizin ve ilçemizdeki  Vatandaşın ve Esnafın derdini daha iyi anlamak adına onlarla birebir dertlerini sıkıntıların yerinde dinlemek adına Samsun ve ilçe ziyaretlerimizde pandemin öncesi sonrası  milletin, esnafın tek derdi ve ortak noktası geçinmek ve ekonomisininde  iyice zayıflamasıdır.

Bizler Muhalefet  Partisi olarak iktidar partisi gibi Milletin ve Esnafımızın ekonomi durumunu zayıfladığını düşünmeme ve göz ardı lüksümüz yoktur.

MİLLETİN   VE ESNAFIN  EKONOMİ DURUMUNU ZAYIFLADIĞINI GÖZARDI ETMELİYİZ !!!

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen  İyi Parti Bafra İlçe Teşkilatında  yaptığı konuşmasın da şu önemli konulara yer verdi. Önşen,  bizler haftalardır Ülkemizin belirli İl ve İlçelerin de dolaşarak  Milletimizin ve esnafımızın derdini sıkıntısını yerinde onların dilinden birebir saha inerek  dinliyoruz. 

Gördüğümüz bir gerçek var, Ülkemizin gündemi Uzaya çıkmak değil, Boğaziçi Üniversitesi olayları değil, Anayasal Gündemi değil, sokak sokak  gezdiğimiz de görüyoruz ki Millet aç, esnaf bitmiş bıçak kemiğe sıyırmış geçmiş. Maalesef dinlemiş olduğumuz vatandaşımızdan öyle şeyler işittik ki bize üzen taraf oldu, ayrıca toplumsal gerginliği de görüyoruz sahada.

Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. İktidar partisi ise çözüm bulacağına her gün gündemi değiştirerek hem bizleri, hem de vatandaşı oyalıyor. Bizde İyi Parti olarak bunlara izin vermeyeceğiz. Millet açken, esnaf perişanken, diğerlerini konuşmak gerçekçi bile değil. Bu Ülkenin tek gündemi var oda İktidar tarafından yapılan büyük talan açlık oda biten batan ekonomik durumdur.

Bu böyle gitmez gitmeyecekte Allah Türkiye Cumhuriyetindeki tüm esnafın, vatandaşın, çalışanın, çalışmayanın ve  her kesin yardımcısı olsun. Anladık ki bundan sonra  Milletimizi daha  çok zor günler bekliyor şeklinde konuştu.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Önşen’in konuşmasının ardından İyi Parti Samsun Millet Vekili Bedri Yaşar ise konuşmasına Hiç kimsenin arka bahçesiyiz, nede Cumhuriyet Halk Partisinin paylısıyız. İyi Partinin kuruluş amacı tek başına iktidar olmaktır. Bundan başka da hiçbir hedefi ve gayesi yoktur.Tüm yönümüzü tek başına iktidar olarak Milletimize paydalı olmaktır. Biz CHP ile İttifakımız  nikahımız Katolik nikahı değil, onlar Cumhuriyet Halk Partisi, bizlerde İyi Partiyiz. Onlardan farklı düşünmekten doğal  hiçbir şey olamaz. Partimizin kuruluşuyla birlikte Türkiye’nin kaderini değiştirme konusunda çok ciddi mesafeler yol katlettik. Eğer bu gün İyi Parti olmasaydı, İstanbul, Ankara ve Antalya Belediyesinden bahsedemezdik. Demokrasi adına bu bir ışıktır. Yaşar, Parti olarak, tümüyle her şeyi Mecliste Red  oyu vererek eden Red  parti değiliz. Orta yol partisi olan,  herkese açık olan ve sadece altını çizerek söylüyorum Memleket düşmanlarına kapalı olan bir partiden ibaretiz. 

 

Bazen Parlamentoda bazı konularda zaman zaman evet diyoruz bazen de hayır diyoruz. Bu Memleket için hangisi doğruysa onlara evet diyoruz, hangisi yanlışsa  olanlarına hayır diyoruz. Doğrusu da budur diyerek fikir ve düşüncelerimizi ifade ediyoruz. 

Her şeyi red eden siyasi anlayışı da güden bir parti değiliz. Mesela Milli Savunma Bakanlığının bütçesini, TÜBİTAK, Savunma Sanayinin Bütçecisini Patentle Teknokent kanunlara İyi Parti olarak evet dedik. Ama bunların dışında İsrafa yönelik, Üretime değil, tüketime yönelik kanunların çoğuna da hayır dedik, Parlamentoda. 

Bizim mevcut basınla derdimizi anlatmak mümkün olmadığından dolayı  Sayın Genel Başkanımızın Pandemin süresi dahil cadde ile sokaklarda koltukları eskitmemiz yerine ayakkabılarınızı eskitin dedi, bu kapsamda da zaten hiç durduğumuz yok, hem sahalardayız Milletmizin ve Esnafımızın yanındayız dolaşıyoruz. İyi Parti olarak Milletimizin, vatandaşımızın ve esnafımızın ekonomik şartları  konusunda istişare ve not aylıyoruz. 


Ülkemizde bu gün 15 Vilayette 15 heyet var Milletvekilleri Genel Başkan yardımcıları olmak üzere Genel idare kurulları, yereldeki arkadaşlarımızın organize ettiği cadde sokak Üreticimizi bakkalımızı esnafımızın ve vatandaşlarımızın pandemin süresince çektikleri ekonomik sıkıntılarını Parlamentoya taşımaya çalışıyoruz dedi. 

Ve bundan sonrada hep sahada olarak Milletimizin, Üreticimizin, vatandaşımızın, esnafımızın ekonomide nasıl bir sıkıntılar çektiğini, hayatlarını bu zor şartlarda nasıl devam ettirdiklerini ve  hangi koşullarda ezilmeye devam edildiğini, hayvancılıkla uğraşan üreticilerimizin da sıkıntılarını birebire not alarak Parlamentoya taşıyarak dinlendirmeye devam edeceğiz. 

Bu gerçekleri asla unutturmamaya devam edeceğiz, onların parlamentoda sesi olmaya devam edeceğiz dedi.

Oktay Bülbül

Editör: TE Bilisim