Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığında istihdam edilmek üzere; “Milli Savunma Uzmanlığı Yönetmeliği” ve "Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliği" hükümlerine göre Uzman Yardımcısı temini yapılacaktır.. Başvurular 30 Aralık 2020-31 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.


Milli  Savunma  Uzman  Yardımcılığı  kadrolarına  alınacak  personel  Milli  Savunma  Bakanlığı  merkez  teşkilatında  (Ankara);  Silahlı  Kuvvetler Uzman Yardımcılığı kadrolarına alınacak personel ise Genelkurmay Başkanlığı Karargahında (Ankara) görev yapacaktır.
Her adayın sadece bir tercih hakkı bulunmaktadır.


Adaylar  başvuru  şartlarında  belirtilen;  Yükseköğretim  Kurulu  (YÖK)  tarafından  kabul  edilen  ve  uluslararası  geçerliliği  bulunan  yabancı  dil belgesini “Sınav Bilgisi Ekle” ekranından sisteme girecekler ve sınav sonuç belgesini sisteme yükleyeceklerdir. Belgelerini sisteme yüklemeyen adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. (YDS’ na giren adayların bilgileri otomatik olarak çekilmektedir.)

Ayrıntılı bilgi için (https://www.ilan.gov.tr/ilan/722777/personel-alimi-akademik-kadro-ve-egitim-ilanlari/kamu-personel-alim-ve-sinavlari/milli-savunma-bakanligi55-personel-alacak)

Editör: TE Bilisim