Açılışı, Samsun Valisi eşi Hülya Aksoy ile Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı birlikte gerçekleştirdiler.

Bafra Belediyesi'nin desteklediği ve organize ettiği ve Bafra Musiki Cemiyeti ile birlikte gerçekleştirilen foto maratonunda ilk olarak fotoğraflar sanatsever halkın beğenisine sunuldu. Sergide Bafra Fotoğraf Kulübü Sanatçılarının eserleri sergilendi.

Açılış öncesi eğitimci Hasan Erdöndü'nün yönettiği ve hazırladığı Folklor Ekibi güzel oyunlarıyla bol alkış aldı.

Bafra Kiraz Apartmanı karşısında açılan Fotoğraf Sergisi'ne birçok renkli simanın yanı sıra Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra Fotoğraf Kulübü Başkanı Cemile Çelebi, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve cemiyet Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kurt, Bafra Fotoğraf Kulübü Üyeleri, Samsunlu Fotoğraf Sanatçısı ve Satranç Hakemi, şair Hüseyin Usta ve eşi, Bafra Şiir Kulübü Başkanı ve Fotoğraf Sanatçısı Fatma Hatun Esen, Fotoğraf Kulübü sanatçılarından Dr. Mahmut Şimşek, Emin Kınay, Onur Kırkaç, Hakime Küçük, Kamil Dikmen, Nihat Ünal, Nuh Ak, Türkan Zengin Karaboğa, Bafra Balkan Türkleri Derneği Başkanı Memduh Aksu, STÖ Temsilcileri, öğretmenler, sanatçılar ve çok sayıda fotoğrafsever katıldı.

Bafra Kent Konseyi, Bafra Genç İş Adamları Derneği ve Bafra İçin Hepimiz oluşumun desteklediği Foto Maraton’un Düzenleme Kurulunda; Hakan Karaali, Ali Kemal Ayan, Hüseyin Turgut, Kâmil Dikmen, Ömer Sönmez yer alıyor.

Editör: TE Bilisim