Osman PARLAK mesajında; Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle maalesef bu bayramda da büyüklerimizi ziyaret edemeyecek, küçüklerimizle kucaklaşamayacağız, akraba ve dostlarımız ile dijital iletişim araçları kullanarak görüşeceğiz. Fakat bu fili ayrılıklar gönül bağlarımızı koparmayacaktır. Milletimizin sağlığı için alınan tedbirler kapsamında bu bayramı da evlerimizde geçirecek, sağlıklı nice bayramlara erişmek için topyekün fedakarlık göstereceğiz.

Alınan tedbirler ile ülkemizde olduğu gibi ilimizde de vatandaşlarımızın fedakarlıkları ile vaka sayıları düşmeye başladı. Yine bu bayramda da eş, dost, akraba ziyaretlerinden kaçınarak pandemi sürecine katkı sağlayabiliriz. Vatandaşlarımızdan dileğimiz güzel havaların gelmesiyle rehavete kapılmamalarıdır.. Alınan tüm tedbirlerin vatandaşlarımızın sağlığı açısından çok büyük önem arz ettiğini unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; bir arada sağlıklı ve mutlu bayramlar geçireceğimiz günlere kavuşmak için bu bayramı da evlerimizde geçireceğiz. Bu sebeple gönülden bağlılıkların güçlenmesini, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyor, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında vatandaşların evlerinde geçireceği Ramazan Bayramının tüm İslam alemi ve insanlık için sağlık, sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olması temenni ediyorum.

Sarılamasak da, dokunamasak da kalplerimiz ve dualarımız sevdiklerimizledir. “Bu bayramın salgın gölgesinde kutlanan son bayram olmasını diliyor, sevgili hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Salgına karşı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak daha sağlıklı günler diliyorum.

Samsun ve Sinop Su Ürünleri

Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı

Osman PARLAK

Editör: TE Bilisim