Duabi’de 8-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen GULFOOD manufacturing fuarında PAKUN ülkemizi başarı ile temsil ederek. Fuar yetkililerinden tam not aldı.

FUAR YETKİLİLERİNDEN TAM NOT

pakun

2023 yılında 50’inci yılını kutlamaya hazırlanan, bölgemizin ve ülkemizin un sektörüne yön veren ve yaptığı un yatırımları ile hem ihracatta hem de iç pisayada söz sahibi olan PAKUN Duabi’de 8-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen GULFOOD manufacturing fuarında ülkemizi başarı ile temsil ederek fuar yetkililerinden tam not aldı. 

pakun

45 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ

Uzun yıllardır yurt genelinde önemli bölgelere hizmet veren PAKUN, son yıllarda ihracat ve ithalat tarafında yaptıkları atakla, ülkenin en önemli un ve tahıl firmaları arasına girmeye başardı. 45  ülkeye ihracat yapan Pakun, Pak Flour Mills markasıyla yabancı tüketicilerine hizmet vermeye devam ediyor ve gücüne güç katıyor.
PAKUN

 10 KASIM’DA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü UNUTMADILAR

PAKUN, Fuarın 3’üncü gününde tişörtlerin üzerine Atatürk süilieti bastırarak 10 Kasım’da standı gezen misafirlerine 10 Kasım’ın ve Atatürk’ün önemine değinerek standı gezen Türk misafirlerini gururlandırdılar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, düsturumuzu “Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur sözleri ile kendimizi sürekli yenileyip değiştirip çalışıyoruz. 

pakun

PAKUN firmasını fuarda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Durgun, İcra Kurulu Başkanı ve Ceo Ertan Özgen, Dış Ticaret Müdürü Oğuzcan Türk ve İthalat müdürü Bilgehan Yakupoğlu temsil etti.

 

Editör: TE Bilisim