T.C.
SAMSUN
1.SULH HUKUK MAHKEMESİ
SATIŞ MEMURLUĞU
SAYI : 2017/30 Ort.Gid.Satış
GAYRİMENKUL AÇIK ARTIRMA İLANI

Samsun 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğundan; Satılmasına karar verilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, adedi, evsafı:Samsun İli, İlkadım İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi, Ada : 7488, Parsel : 11 de kayıtlı bulunan 98 m2 arsa üzerine yapılı zemin ve zemin üstü normal kattan oluşan bina 250.125,40.- TL muhammen bedelle satılacaktır.
Taşınmaz tamamen meskün sahada olup ulaşım sorunu yoktur, alt yapı hizmetleri tamamlanmıştır, çevresinde 3 – 6 katlı konut kullanım amaçlı binalar bulunmaktadır, çevresinde yapılaşma tamamlanmış durumdadır, belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır, Süleyman Çelebi sokağa cepheli konumdadır, 100. Yıl Bulvarının güneyinde 230 metre mesafededir, Gazi Devlet Hastanesinin batısında 45 metre mesafededir, kamu kurum ve kuruluşlarına, alış veriş merkezlerine, okul ve ana artel yollara yakındır, 1/1000 uygulama imar planında konut alanı bitişik nizam dört (B-4) katlı yere isabet etmektedir, bina keşif tarihi itibarı ile konut olarak kullanılmaktadır, binada kapı ve pencereler ahşap doğrama olarak yapılmış olduğu, iç ve dış sıva ve boyasının yapılı olduğu, ayrıca çatısı yapılmıştır, zemin kat pencerelerinde demir korkuluk vardır, binanın her katının alanı 87,86 m2 dir, bina yapım özelliklerine göre 3. Sının A gurubu yapıdır, binada % 40 yıpranma mevcuttur.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN ;   https://www.ilan.gov.tr/ilan/735920/emlak/bina-apartman/samsun-ilkadimda-98-m2-arsa-uzerinde-zemin-ustu-normal-kattan-olusan-bina-mahkemeden-satiliktir

Editör: TE Bilisim