Samsun Özel Dedektiflik Bürosu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çelebi, Ramazan  bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bilal Çelebi Mesajında; Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle maalesef bu bayramda da büyüklerimizi ziyaret edemeyecek, küçüklerimizle kucaklaşamayacağız, akraba ve dostlarımız ile dijital iletişim araçları kullanarak görüşeceğiz. Fakat bu fili ayrılıklar gönül bağlarımızı koparmayacaktır. Milletimizin sağlığı için alınan tedbirler kapsamında bu bayramı da evlerimizde geçirecek, sağlıklı nice bayramlara erişmek için topyekün fedakarlık göstereceğiz.

Alınan tedbirler ile ülkemizde olduğu gibi ilimizde de vatandaşlarımızın fedakarlıkları ile vaka sayıları düşmeye başladı. Bizler bu bayramda da eş, dost, akraba ziyaretlerinden kaçınarak pandemi sürecine katkı sağlayabiliriz. Alınan tedbirlere uyarak baharın getirdiği güzel havalarda sevdiklerimizle daha keyifli vakitler geçirebiliriz. Alınan tüm tedbirlerin vatandaşlarımızın sağlığı açısından çok büyük önem arz ettiğini unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; bir arada sağlıklı ve mutlu bayramlar geçireceğimiz günlere kavuşmak için bu bayramı da evlerimizde geçireceğiz. Bu sebeple gönülden bağlılıkların güçlenmesini, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyor, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Ramazan Bayramınız mübarek osun.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim