Bafra Standı  en çok ziyaret edilen stant oldu. Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğimle Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından organize edilen Büyük Samsun Buluşması tanıtım günlerine Bafra stanttı ziyaretçi akınına uğradı.

Ziyaretçilerine “Yenikapı'ya Gel 'Samsunu Gör' sloganıyla Samsun’unun doğal güzellikleri, lezzetleri ve kültürünü yerinde görme imkânı sağlayan tanıtım günlerinde Bafra Belediyesi tarafından hazırlanan stant her yaştan ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Her açıdan ilçenin tanıtımına yönelik çalışmaların yer aldığı stantta Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ziyaretçilerle yakından ilgileniyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Samsun Tanıtım Günleri kapsamında İstanbul çevresindeki gurbetçi hemşehrilerimizle beraber oluyoruz. Belediyemiz tarafından hazırlanan standımızın gördüğü ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Gönül Belediyeciliği projelerimizi, incelemek ve fikirlerini bizimle paylaşmak isteyen, Bafra’mızı Yenikapıda yaşamak isteyen tüm hemşehrilerimizi standımıza davet ediyorum. Bafra denildiğinle akla gelen meşhur pidemiz, kaymaklı Lokumumuz, Nokulumuz, dondurmamız ve keşkeğimizden ziyaretçilerimize ikram ediyoruz. Samsun halkını, doğduğumuz topraklardan, doyduğumuz topraklarda bir araya gelmek, hasret gidermek, sohbet etmek, kültürümüzü yaşamak için, birlik ve kardeşliğimizi pekiştirmek adına bu güzel etkinliğe vesile olan tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Bafra Belediyesi standında; İlçenin tarihi, kültürel, doğal ve folklorik güzelliklerini ayrılarıyla anlatan çalışmaların yanında Bafra Pidesi, Kaymaklı Lokum, Nokul, Bafra Dondurması ve Keşkek gibi fark oluşturan lezzetler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Zembil ve Bafra pirincinin tanıtımına yönelik etkinlikler yer alıyor.

fuarin-en-gozde-standi-bafra-belediyesinin-standi.jpgfuarin-en-gozde-standi-bafra-belediyesinin-standi-001.jpgfuarin-en-gozde-standi-bafra-belediyesinin-standi-002.jpg

Editör: TE Bilisim