Bu arada ise yanına Bafralı İşadamı Bengülü HAS ACAR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar geldi.

Ve Tekirdağ’a bağlı Kapaklı İlçesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Acar,’’Sayın Valim Doğduğum Bengü Köyünün ismini Kapaklı’da yaşatmaya çalışıyorum. Örnek bir projeye imza atarak, doğduğum köye ve şehrime manevi borcumu ödüyorum.

Yıllar önce ailem ile birlikte Bengü’den Çerkezköy Kapaklı’ya geldik.

Yıllar akıp gittikçe iş hayatına atıldık. Kapaklı Belediyesi Belediye Meclis Üyesiyim. Her partilinin sevdiği renkli bir sima, sosyal ve kültürel, sivil toplum örgütleri,  her hareketin içerisinde bulunmuş bir kişi olarak Kapaklı’da ve İstanbul genelinde yaptığım başarılı çalışmalar herkes tarafından takdirle karşılandı.

Böyle olmamım sebebi ise Doğduğum şehrim Bafra’ma ve İlimiz Samsunumuza layık bir birey olmamdan gelmektedir.

Yaptığım tüm işlerde başarılı oldum. Bunun nedeni ise Kapaklı Halkına vermiş olduğum öz güvenden kaynaklanmaktadır.

Aynı zamanda yaklaşık 10 yıldır SADEF (Samsun Dernekler Federasyonu Yönetiminde yer alıp, tüm faaliyetlerde canla başla çalışmaktayım. SADEF Genel Başkanı ve SAMKON Genel Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı’ya duyduğum saygı ve sevgi neticesinde ise Samsun Bölgesinde yapılan Bafra, Alaçam, Bengü ve Diğer şenliklere katılarak Bafra ve Bengü Sevgisinin bitmediğini göstermekteyim. Uzun yıllar Geleneksel olarak yapılan BENGÜ KÖYÜ Güreşlerinin Ağalığını yaptım.

Şu anda ise manevi havasını halen kokladığım, gurbet elde özlemini duyduğum BENGÜ KÖYÜ için Tekirdağ’a bağlı Kapaklı İlçesinde BENGÜ EVLERİ isminde son derece moderne bir site yapmaktayım.’’diyerek Vali Aksoy’a bilgi sundu.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’da Bafralı İşadamı Hasan Acar’ın yaptığı başarılı çalışmaları takdir etti. Ve değişik projelerle de görmek istediğini belirtti.

İşadamı Acar Vali Aksoy’a bir resim tablosu takdim etti.

Vali Aksoy’da sonra ise şenlikte bulunan SADEF Spordan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aydın Dursun ile SADEF Finansmandan ve 2.Bölge Teşkilat Sorumlusu Genel Başkanı Yardımcısı Murat İmza ve İstanbul Alaçamlılar Derneği Yönetimi de hemşerileri Hasan Acar ile her zaman gurur duyduklarını söylediler.

 

 

Editör: TE Bilisim