T.C.
SORGUN
İCRA DAİRESİ

2019/1760 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri Yozgat İl, Sorgun İlçe, 183 Ada, 31 Parsel, BAHÇELİEVLER Mahalle/Köy, 3.Kat 9 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz İhsan Ünal Sokağına cephe olup dairenin bakısı güneydir. Bakı yönü iyi olsa da karşı bina güneşlenme seviyesini düşürmektedir. Bina Atatürk bulvarına doğu tarafından sınır olup çevresinde ticari işletmeler ve kurumsal işletmeler mevcuttur.
Taşınmazın Sorgun devlet hastanesine uzaklık bakımından faydalanması düşük seviyededir. Sorgun çarşı merkezi, alışveriş merkezlerine, otobüs terminaline, kamu ve kurumsal firma kuruluşları, Sosyal ve kültürel tesislere ulaşım bakımından yararlanması iyi seviyededir.
Taşınmazın Yapısı, Taşıyıcı Betornarme Oda sayısı 4 oda 1 Salon,2 banyo,1 tuvalet ve kiler bulunmaktadır. Sıva İç sıva alçı , Kapı ve pencereler, Kapılar Ahşap; Pencereler PVC doğrama ,Giriş kapısı Çelik kapı, Tavan Alçı, Köşeler Stropiyer, Isınma ve sıcak su Doğalgaz sistemi, Islak zeminler Fayans, Kuru zeminler Laminat parke Asansör Var.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN; https://www.ilan.gov.tr/ilan/744660/emlak/konut/sorgun-bahcelievler-mah-de-4-1-daire-icradan-satiliktir-cs-

 

 

Editör: TE Bilisim