AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e ve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Salona girişinde katılımcıları tek tek selamlayan Başkan Aksu, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde ilk günkü heyecan ve aşkla 2023'e yürüdüklerini söyledi. 

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2002'den bu yana ülkemize nice eserler kazandırdık, milletimize hizmet aşkıyla da yola devam ediyoruz" diyen Başkan Aksu, konuşmasının devamında şu ifafelere yer verdi; "Bizim siyaset anlayışımızda gece gündüz çalışarak ülkemize ve milletimize büyük eserler kazandırmak, aşkla hizmet etmek var. Bu anlayışımızda hiçbir zaman hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Pek çok alanda milletimizin gurur duyduğu, dünyanın merakla takip ettiği çok büyük hedefleri gerçekleştirdik. İşte son olarak TOGG otomobilimizi gördünüz, 2023'te yollarda olacak. Tabii tüm bu eserleri kazandırırken, daha büyük hedefleri gerçekleştirmenin de hayali ve çabası içinde olduk, olmayada devam ediyoruz. Durmak yok, yola devam diyerek Türkiye Yüzyılı hedefimizle Cumhuriyetimizin 100. yılına girmiş bulunmaktayız. İnşalah milletimizin her bir ferdi ile Türkiye Yüzyılı inşaasını gerçekleştireceğiz. Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023'e giderken her zaman olduğu gibi milletimizin gönlünde sağlam bir yerimiz var ve büyük destekleriyle yol yürüyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk günkü heyecan ve aşkla çok daha güçlü şekilde hizmet aşkıyla hedeflerimize ilerliyoruz." 

Programa Başkan Aksu'nun yanı sıra il başkan yardımcıları, Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Tekkeköy belediye başkan yardımcıları, kuruluştan bugüne görev alan 3 kademe ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Coşku içerisinde geçen program plaket töreni ile sona erdi.

214124124124.jpg

214124124124124.jpg

213213213.jpg

214124124.jpg

Editör: TE Bilisim