Çalışmalarının devam ettiği projenin tanıtımına Samsun AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur,Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve katıldı.

Karayolları Bölge Müdürü Rıfat Silov’un gerçekleştirdiği sunumla proje içeriği hakkında bilgi verdi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafa’mız için oldukça önemli bir hizmetin daha ilk adımı atıldı. Söz konusu projenin hazırlanmasında ve kangren halindeki sorunun giderilmesinde büyük çabası ve emeği bulunan Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’ya bir kez daha teşekkür ediyorum. Yıllardır can ve mal kaybına sebebiyet veren kavşak üzerinde yapılacak çalışma, artık benzer üzücü vakaların yaşanmayacak olmasının yanında, Bafra için önemli bir kazanım olacaktır. Bafra’mızda sorunların ortadan kaldırılmasına yönelik olarak Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İl ve İlçe yönetimimiz Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir birliktelik ortaya koyuyoruz. Bu birliktelik ve uyum ilçede yıllardır devam eden sorunların birer birer ortadan kalkmasına vesile oluyor.” Dedi.

Kavşak çalışması bitip faaliyete girdiğinde ilçemize trafik yoğunluğu ve güvenliği açısından büyük fayda sağlayacağının altını çizen AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise “Kavşağın bir yanında sanayi, diğer yanında otogar ve şehir merkezinin olması nedeniyle, yoğun olan şehir içi trafiğinin Karadeniz Sahil Yolu trafiği ile kesiştiği “Tofaş Kavşağı” uzun süreli beklemelere, yüklü akaryakıt israfına ve yüksek oranda emisyon salınımına sebep olmaktaydı. Bir süredir devam eden çalışmalarımız neticesinde “farklı seviyeli kavşak” imalatı yapılmasına başlanmıştır kısa süre içinde hizmete girecektir Bafra’mıza hayırlı olsun” Dedi.

Editör: TE Bilisim