Teknoloji ve eğlenceyi Türkiye’nin 81 iline taşıma hedefiyle 2010 başından bu yana düzenlediği etkinliklere devam eden TTNET, yeni Anadolu turunu Samsun ile sürdürüyor. 12-17 Ekim tarihlerinde Yeşilyurt Alışveriş Merkezi ve Atakum Telekom Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek etkinlikler ile Samsunlular, hem keyifli anlar yaşayacaklar hem de netbook kazanma şansı yakalayacaklar.

TTNET, yılbaşından bu yana düzenlediği Anadolu turlarına bir yenisini daha ekliyor. Özel etkinlikler ve kampanyaları 8 ilde tüketicilerle buluşturacak turun bir sonraki durağını Samsun oluşturuyor. TTNET’in yenilikçi ürün-servisleri ile avantajlı kampanyalarının tüketicilerin beğenisine sunulacağı etkinlik, 6 gün boyunca Yeşilyurt Alışveriş Merkezi ve Atakum Telekom Müdürlüğü’nde Samsunlularla buluşacak. Etkinliklerde ayrıca, futbol temalı oyunlarla eğlence dolu anlar da yaşanacak. 

Teknoloji, eğlence ve sürpriz hediyeler 12-17 Ekim tarihlerinde Samsunlularla buluşacak!

6 gün boyunca Yeşilyurt Alışveriş Merkezi ve Atakum Telekom Müdürlüğü’nde 10:00-22:00 saatleri arasında düzenlenecek TTNET etkinlikleri kapsamında katılımcılar, TTNET’in ürün ve hizmetlerini, avantajlı bilgisayar kampanyalarını yakından tanıma fırsatı bulacak.

“TTNET'i en iyi sen anlat netbook senin olsun" kampanyası kapsamında işlem yaptıran müşterilere bir form verilerek TTNET’i anlatmaları istenecek. Her gün TTNET’i en iyi anlatan bir kişi netbook sahibi olacak. Müşterileri ayrıca birçok sürpriz hediye de bekleyecek.

Etkinlik kapsamında, TTNET’in özellikle internetle yeni tanışan ve düzenli internet kullanımına ihtiyacı olmayanlara yönelik olarak hizmete aldığı “Günlük İnternet Paketi” tüketicilerle buluşacak. Türkiye’de ilk kez günlük internet dönemini başlatan ve müşterilerine internete bağlandıkları kadar ödeme olanağı sunan “Günlük İnternet Paketi” ile aylık 1 TL ve bağlanılan gün için 2 TL ödemek yeterli olacak. Üstelik yıl sonuna kadar devam edecek kampanya ile modem, bağlantı ücreti ve her ay üç gün kullanım ücretsiz olacak.

TTNET ADSL abonesi olan Samsunlular Netbook, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayar olmak üzere üç ayrı kategoride beş farklı bilgisayar alternatifinden dilediklerine ayda 19,99TL’den başlayan fiyatlarla ve ister 24 ay ister 36 ay taksitle sahip olabilecek.

Açık havada daha fazla vakit geçirmek isteyen ve hızlı internet bağlantısından vazgeçmeyen abonelere yönelik “Hesabını Bilen Akıllı 3G Paketi” de TTNET standında ziyaretçilerle buluşacak. Ayrıca ziyaretçiler, televizyon ve sinema keyfini eşsiz internet deneyimiyle sunan Tivibu servisi hakkında da bilgi sahibi olabilecek.

TTNET etkinlikleri Samsun’un ardından, 19 – 24 Ekim’de Kayseri’de; 26 – 31 Ekim’de Adana’da; 02 – 07 Kasım’da Antalya’da; 09 – 14 Kasım’da Manisa’da; 23 – 28 Kasım’da Tekirdağ’da ve son olarak 30 Kasım – 05 Aralık tarihleri arasında Bursa’da tüketicilerle buluşacak

Editör: TE Bilisim