YILLAR SONRA ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU.

Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi, İlçede kronikleşmiş sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya devam ediyor.
1994 yılında yapılan imar uygulaması sonucu imar yoluna isabet eden ve mülk sahibi ile hukuki sürecin uzun zamandır devam ettiği 2 katlı eski bina problemi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın girişimleriyle sonuçlandırıldı.Altınyaprak ve

Emirefendi mahallelerinin kesişme noktasında yer alan ev Bafra Belediye Meclisi’sin Ağustos oturumunda görüşülmüş ve yetki alınmıştı.

Hasan Çakın Caddesi ve Karadeniz Caddesi arasında bulunan ve çözüme kavuşması için uzun yıllar beklenen sorunun ortadan kaldırılmış olması her iki mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 Söz konusu evin Bafra Belediyesi ekiplerince yapılan yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Belediye Meclisimizden yetki aldığımız, İlçemiz Emirefendi Mahallesi ile Altınyaprak Mahallemizin kesişme noktasında bulunan, trafik akışı başta olmak üzere birçok konuda oldukça uzun zamandır gündemde kalan sorunun ortadan kaldırılmasını sağladık. Bafra Belediyesi olarak ilçemizdeki problemleri Meclisimizin bilgisi dâhilinde ve Hukuk çerçevesinde çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Arzu VURAL

Editör: TE Bilisim