• DOLAR 32,23 %-0.04
  • EURO 34,67 %-0.06
  • ALTIN 2.396,84 %0.15
  • BİST100 10.250 %0.02
  • BITCOIN 61.415 %-1.55
  • ETHERIUM 2.987 %-0.24
17°

Afyonkarahisar Haberleri

Afyonkarahisar haberleri ve güncel Afyonkarahisar gelişmeleri, Afyonkarahisar ile ilgili tüm video, Afyonkarahisar fotoğrafları ve Afyonkarahisar haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma...

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da kaçak bin 200 tavuk taşıyan şahsa 29 bin TL para cezası uygulandı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da yol ortasındaki refüjde bulunan ağaca çarptıktan sonra devrilen otomobilin sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamanı yitirdi.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 35 gram eroin ve 1 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kütahya

Kütahya ve Afyonkarahisar’da kaçak silah ticareti yapanlara yönelik 7 adrese eşzamanlı düzenlenen operasyonda, 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, Fatih Mahallesi civarında drift yapan aracın sürücüsüne 35 bin 368 TL para cezası kesti.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinden Konya Akşehir’e giderek motosiklet hırsızlığı yaptığı tespit edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Afyonkarahisar

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ne yeni dönem...

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri tarafından 35 anne ve anne adayına ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ eğitimi verildi.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda yakalanan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemeler tarafından tutuklandı.

Manisa

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş takımı, Afyonkarahisar’da düzenlenen Bilal Tabur U17 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde jandarma ekipleri tarafından sürücülere yönelik dron destekli trafik denetimi yapıldı.