• DOLAR 32,35 %-0.18
  • EURO 34,87 %-0.06
  • ALTIN 2.400,70 %0.30
  • BİST100 10.277 %0.00
  • BITCOIN 63.746 %1.19
  • ETHERIUM 3.136 %2.16
9°

Ankara Haberleri

ankara haberleri ve güncel ankara gelişmeleri, ankara ile ilgili tüm video, ankara fotoğrafları ve ankara haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Haberde insan

Rize’de yaşayan Zeynep-Hakan Tüfekçi çiftinin Ankara’da kalp nakli sonrası hayatını kaybeden 16 yaşındaki kızları Esila Tüfekçi, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Hurdacılar Sitesi’nde atık maddelerin bulunduğu alanda yangın çıktı. Gökyüzünü siyah dumanlar kaplarken, yangına...

Ankara

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Organize Sanayii Bölgesinde atık maddelerin bulunduğu alanda yangın çıktı. Gökyüzü siyaha boyandı.

Bitlis

İlk seferi 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ankara-Tatvan turistik tren seferi ile ilgili Bitlis’in Tatvan ilçesinde istişare toplantısı düzenlendi.

Ankara

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu TOBB'da düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Ankara

İşsiz sayısı 2023 yılında bir önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişi oldu. İşsizlik oranı...

Ankara

Ankara’nın kuğuları, kazları ve ördekleriyle ünlü Kuğulu Park’ta bulunan yavru kuğular, yoğun kar yağışına rağmen vatandaşların ilgi odağı oldu.

Ankara

Ankara’da kocası tarafından öldürülen Derya Çetinkaya, son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara

Ankara’da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 2’si ağır toplam 6 işçi yaralandı.

Ankara

Ankara Kalkınma Ajansı, sanayi sektöründe kadın istihdamını artırmak amacıyla 3. İstihdam Atölyesi Meslek Kazandırma Programı düzenledi.

Çevre

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla "Türkiye’nin en büyük bayrağı" olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, yoldan...

Ankara

Kuantum Siber Güvenlik, 7.nci Siber Güvenlik Ekosisteminin Geliştirilmesi Zirvesi kapsamında düzenlenen töreninde Yerli ve Milli Teknoloji kategorisinde ödüle layık görüldü.