• DOLAR 32,14 %-0.09
  • EURO 35,18 %0.00
  • ALTIN 2.469,29 %0.06
  • BİST100 10.159 %0.00
  • BITCOIN 65.850 %6.3
  • ETHERIUM 3.002 %3.34
11°

Bandırmaspor Haberleri

Bandırmaspor haberleri ve güncel Bandırmaspor gelişmeleri, Bandırmaspor ile ilgili tüm video, Bandırmaspor fotoğrafları ve Bandırmaspor haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Balıkesir

Trendyol 1. Lig’de. 24. haftasında Bandırmaspor sahasında karşılaştığı Ümraniyespor’u 4-1’lik skorla mağlup etti.

Ankara

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından, “Birkaç pozisyon versek de gol yemedik. Bu önemli bir başarı. Oyuncularım önemli...

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Galatasaray, Bandırmaspor’u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı Galatasaray’ın 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

SPOR

Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, Bandırmaspor maçında attığı golle bu sezonki 2. gol sevincini yaşadı.

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları Samsunspor maçının 11’ine göre Bandırmaspor karşısında rotasyona gitti ve 8 değişiklik yaptı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Galatasaray, konuk ettiği Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

SPOR

Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu, Bandırmaspor maçında penaltıdan attığı golle bu sezonki gol sayısını 4’e çıkardı.

SPOR

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Tete, Bandırmaspor karşılaşmasında penaltıdan kaydettiği golle bu sezonki 3. golünü attı.

SPOR

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı için, "Bandırmaspor’a layık oynayıp iyi bir skorla dönmeyi...

Balıkesir

Trendyol 1. Lig takımlarından Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, şampiyonluğa oynayan bir takım hedefi olduğunu belirterek, yeni yapılan tesisler hakkında,...

Bolu

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, hazırlık kampının 2. etabında Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.