• DOLAR 32,48 %-0.06
  • EURO 34,88 %-0.36
  • ALTIN 2.447,06 %0.44
  • BİST100 9.885 %1.73
  • BITCOIN 64.154 %0.75
  • ETHERIUM 3.143 %0.77
19°

Başakşehir Haberleri

başakşehir haberleri ve güncel başakşehir gelişmeleri, başakşehir ile ilgili tüm video, başakşehir fotoğrafları ve başakşehir haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Asayiş

Başakşehir’de el bombasıyle düzenlenen saldırıda hasar alan iş yerleri görüntülendi.

Genel

Başakşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan modern kapalı pazarlarına bir yenisini daha ekledi. Başakpazar, Pazartürk ve Kayaşehir’in ardından ilçenin dördüncü kapalı...

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasında Trabzonspor, sahasında Başakşehir ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Asayiş

Başahşehir’de aynı gün iki işyerinden içlerinde toplam 115 bin TL para olan kasaları çalan şüpheliler polis ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş

Başakşehir’de bir iş adamı yaşadığı lüks sitenin otoparkında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olay sonrasında yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Asayiş

Başakşehir’de cezaevinden tahliye edilen bir kişiye düzenlenen karşılama töreni görenlere pes dedirtti. Sokak ortasında meşale ve ateş yakan grup havaya...

SPOR

Trendyol Süper Lig’de 17. hafta, yarın oynanacak RAMS Başakşehir-Sivasspor, İstanbulspor-Trabzonspor ve Gaziantep FK-Adana Demirspor maçlarıyla başlayacak.

Samsun

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 9 haftada galip gelemeyen tek takım Samsunspor oldu.

SPOR

Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir, İzmir'de mücadele edecek

Giresun

Medipol Başakşehir Yardımcı Teknik Direktörü Erdinç Sözer, Giresunspor maçı sonrası kazanılması gereken önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Giresun

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Giresunspor, Medipol Başakşehir’i konuk ederken, sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Genel

Süper Lig'de müthiş mücadeleye sahne olan Başakşehir-Fenerbahçe maçına Joao Pedro damga vurdu.