• DOLAR 32,61 %0.11
  • EURO 35,01 %0.39
  • ALTIN 2.428,23 %0.21
  • BİST100 9.722 %0.00
  • BITCOIN 64.481 %-3.61
  • ETHERIUM 3.147 %-2.26
15°

Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş haberleri ve güncel Beşiktaş gelişmeleri, Beşiktaş ile ilgili tüm video, Beşiktaş fotoğrafları ve Beşiktaş haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Genel

Beşiktaş’ta yangın faciasında hayatını kaybedenlerden biri olan 19 yaşındaki marangoz Onur Aladağ, son yolculuğuna uğurlandı.

Genel

Beşiktaş’ta bulunan eğlence mekanındaki tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden Sinan Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Genel

Beşiktaş’ta yangın faciasında hayatını kaybedenlerden biri olan Mahmut Emin Kaya son yolculuğuna uğurlandı.

Asayiş

Beşiktaş’ta gece kulübünde meydana gelen yangın faciasında hayatını kaybeden 29 kişiden 28’inin kimlik bilgileri belirlendi.

Asayiş

İstanbul Valiliği’nin Beşiktaş’taki gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükselmiştir. Yangında 7’si ağır 8 kişi de...

SPOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

SPOR

Beşiktaş, Galatasaray derbisinde Cenk Tosun ile Derrick Köhn arasında yaşanan pozisyonun VAR kayıtlarının açıklanması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) çağrıda...

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 7 derbide 5 galibiyet aldı.

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, "Takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösteriyoruz" dedi.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın oynanacağı stada ulaştı.

SPOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında evinde oynayacağı Galatasaray maçı için stada geldi.

SPOR

Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlıların Galatasaray ile oynanacağı derbi müsabakasına yoğun ilgi gösterdi.