• DOLAR 32,46 %-0.11
  • EURO 34,74 %-0.69
  • ALTIN 2.436,50 %0.01
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.890 %-0.92
  • ETHERIUM 3.143 %-0.33
18°

CANİK Haberleri

CANİK haberleri ve güncel CANİK gelişmeleri, CANİK ile ilgili tüm video, CANİK fotoğrafları ve CANİK haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül ve yönetim kurulu...

Çevre

CANiK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı fidan dikimi ile kutladı. Samsun’da gerçekleştirilen ‘CANiK Çocukları Geleceğe Kök Salıyor’ etkinliğine...

Samsun

Samsun’un Canik Belediyesi tarafından düzenlenecek olan program ile dünya Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma birincisi Hafız Ahmed Ebul Kasımi, vatandaşlarla buluşturulacak.

Samsun

Samsun'un Canik İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler kazandırmak için gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “İlk günkü heyecanımızla...

Samsun

Samsun'un Canik Belediyesi'nin düzenlediği ve İbrahim Sadri'nin konuk olduğu "Şiir Vakti" isimli program büyük ilgi gördü.

Samsun

Samsun’da Canik ve İlkadım ilçelerinin bazı mahallelerini taşkınlardan korumasını amaçlayan Mert Irmağı ıslah çalışmaları devam ediyor.

Samsun

Canik Belediyesi, yeni temizlik araçlarıyla araç filosuna güç kattı.

Samsun

Canik Belediyespor Kulübü sporcuları Samsun’da düzenlenen Muaythai Okul Sporları İl Şampiyonası’nda 8 altın, 1 gümüş madalya kazandı.

Samsun

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur: "Ülkü Ocakları bizim her şeyimiz"

Samsun

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Samsunspor’a destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

EKONOMİ

CANiK, Avrupa operasyonlarını yöneteceği Fransa merkezli yeni şirketi CANiK Europe’u tanıttı.

Samsun

Canik Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’e 5 yıl içinde yaklaşık 10 milyar liralık yatırım kazandırdıklarını söyledi.