• DOLAR 32,51 %-0.14
  • EURO 35,02 %0.44
  • ALTIN 2.431,07 %0.33
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.243 %-1.16
  • ETHERIUM 3.165 %-0.95
19°

Çaycuma Haberleri

çaycuma haberleri ve güncel çaycuma gelişmeleri, çaycuma ile ilgili tüm video, çaycuma fotoğrafları ve çaycuma haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Haberde insan

50. hükümette devlet bakanlığı yapan 18. ve 19. dönem Zonguldak Milletvekili Güneş Müftüoğlu, memleketi Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kahvecioğlu köyünde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu, geçmişten günümüze uzanan bir yolculuğa çıkaran özel bir müze sınıfı açtı....

Zonguldak

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Devrek Belediyespor Erkan sadıklardan boşalan koltuğa Alt Yapı antrenörü Berkant Bülbül ile anlaşma sağladığı...

Zonguldak

Zonguldak’ta çocuğa karşı cinsel istismar suçundan hakkında 4 yıl hapis cezası bulunan zanlı jandarma ekiplerince yakalandı.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde prizde unutulan ütü yangını evi küle çevirdi, faciada can kaybı olmaması tek teselli oldu.

Zonguldak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Kıbrıs Gazisi Ramazan Aydınoğlu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde çıkan örtü altı yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde polis tarafından durdurulan aracın sürücüsü, alkolmetreyi üflememek için her yolu denedi.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında sürücüler yaralandı.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde çok sayıda ilaç içen 22 yaşındaki genç kız hastaneye kaldırıldı.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde otomobil ile karşı yönden gelen motosiklet çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken, alkollü sürücü olay yerine gelen polislere...

Zonguldak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde seyyar simitçilik yaparken fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Cemil Üzümcü son yolculuğuna uğurlandı.